Inbraak bij ondernemer

De politie van Wanica kreeg donderdagavond omstreeks 22.00 uur een melding van een inbraak in een woning aan de Citroenmelasseweg. Uit het onderzoek blijkt dat de benadeelden, een ondernemer met zijn gezin, omstreeks 19.00 uur van huis vertrokken. Na 3 uren, toen het gezin thuiskwam, ontdekte zij dat in de woning was ingebroken. Het huis was compleet overhoopgehaald. De politie werd terstond ingeschakeld. De daders hebben een deur van de woning geforceerd en zich toegang tot de woning verschaft. Zij hebben een geldbedrag groot SRD 20.000 en Euro 5000 weggenomen. Behalve het geld hebben de daders ook nog het jachtgeweer van de ondernemer meegenomen. De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen en is doende de inbrekers op te sporen. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!