Diskjockeys in Suriname en het Corona virus Pandemie

De verschillende Diskjockeys of Dj’s in Suriname leiden ook onder het pandemie van het  corona virus. Het is ook stil in het Surinaams entertainment wereld vanwege het corona virus. Het is een voorzorgsmaatregel dat men niet in grote groepen bijeenkomt ter voorkoming van besmettingen. Diskjockeys in Suriname reageren als volgt:

Splashmaster Gilly

Splashmaster Gilly geeft aan dat muziek zijn enige wijze is van het verkrijgen van inkomsten, dus nu natuurlijk een hele moeilijke tijd hoe er niks binnenkomt, de vaste lasten moeten normaal betaald worden. Dat is nu meer waarom zij bezorgd zijn. Dat alles stop gezet is vanwege deze virus is  een wijsbesluit van de overheid en daar staat Splashmaster Gilly zeker achter. Hij hoopt dat een ieder de instructies volgt en gehoorzaam is zodat we deze strijd overwinnen. “Zodra alles weer goed komt zullen clubs en events organisaties hopelijk elke goeie DJ een eerlijke kans geven hun publiek via hun club, event of festival te entertainen zodat we onderling weer rustig kunnen opbouwen want de spaargelden en ons reserves raken op in deze moeilijke tijd zonder werk” aldus Gilly

DjXplotions

Een ander Surinaams top dj is DjXplotions. Hij reageert als volgt, alle  boekingen tot midden april heb zijn afgelast tot nader orde. “In zo een situatie is het zorgen voor jezelf, dierbaren en toekomst dus Dus blijf thuis, was je handen,houd afstand van elkaar en volg de instructies van de overheid zorgvuldig op. Alleen samen kunnen we zorgen voor een zomer vol muziek, entertainment, reizen, sport en vriendschap en Pray for Suriname” aldus DjXplotions.

Dj Insane

Dj Insane, Rajiv Badal geeft aan dat het gaat om een pandemie. “ ik mag van geluk spreken dat ik mijn baan nog heb. Er zijn andere Diskjockeys of Dj’s die geen andere baan hebben en van muziek leven. Wij voelen ook mee en zijn eveneens getroffen. Er is geen ander keus, de entertainment wereld is lam. Wij hopen op een spoedig herstel van situatie” aldus Badal

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: