Arya Dewaker treft maatregelen tegen Coronavirus

De Vereniging Arya Dewaker heeft speciale maatregelen getroffen tegen nieuwe Coronavirus. Dit geeft het hoofdbestuur van de religieuze organisatie aan. In navolging van de opdracht van de regering van de Republiek Suriname, de acute preventieve maatregelen in verband met de uitgebroken pandemie van het Covid-19-virus dat onder andere bijeenkomsten met meer dan 100 personen verboden zijn, acht het hoofdbestuur en de priesterraad van de vereniging Arya Dewaker het noodzakelijk om maatregelen tot nader orde te treffen. De diensten van de hoofdmandir aan de J. A. Pengelstraat, van de zondagochtend en de donderdagavond zullen normaal voortgang hebben met inachtneming van de regelgeving van de centrale overheid. Mandirs die voorzien zijn van een eigen pandit en zij die ervoor voelen om mandirdiensten draaiende te houden, kunnen dat doen met inachtneming van maatregelen getroffen door de centrale overheid. Echter zullen overige mandirdiensten voor 2 weken opgeschort worden. Indien de afdelingsbesturen hun diensten wensen te houden, moet dat in overleg met de priesterraad. Voor andere urgente sacramenten, zoals huwelijken, crematies en begrafenissen kunnen deze in zeer beperkte groep voortgang hebben met inachtneming van de reeds bekende maatregelen.  Voor alle andere spirituele behoeften kunt u te allen tijde telefonisch in contact treden met een pandit of pandita, aldus de vereniging Arya Dewaker.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: