Verdachte met 8000 zeeschildpad-eieren aangehouden

De politie van Commewijne heeft de verdachte Mitchell N. op donderdag 19 maart gearresteerd ter zake overtreding van de Jachtwet. Na informatie te hebben gehad, heeft de politie thuis bij deze verdachte 26 vuilniszakken met daarin 8000 stuk zeeschildpad-eieren in beslag genomen. De verdachte heeft deze eieren met zijn vrachtwagen getransporteerd naar zijn woning. In het belang van het onderzoek heeft de politie zowel de zeeschildpad-eieren en de vrachtwagen in beslag genomen. Hangende het onderzoek is Mitchell in verzekering gesteld. Hij kan in vrijheid worden gesteld indien de verdachte bereid is om de opgelegde boete, vastgesteld door het Openbaar Ministerie, te betalen. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: