Teruggekeerde ingezetenen nu in thuisquarantaine

Volgens de website van covid-19.sr zijn de personen die uit het buitenland waren teruggekeerd en eerst in overheidsquarantaine waren geplaatst, nu in thuis-quarantaine gezet.

Zij zullen in hun eigen omgeving onder beveiliging de periode van 14 dagen moeten doorbrengen.

Van medici heeft de groep de nodige instructies gehad. De reden voor het thuis in quarantaine plaatsen is omdat de overheidsquarantaine zoals gereedgemaakt was, niet voldoet aan de vereisten. Zowel in het zorghotel als in het Emile de la Fuente stadion waren de faciliteiten niet geschikt voor de opvang zoals dat zou moeten. Om diezelfde reden zijn de repatriërings-vluchten die nog gepland stonden voor vandaag en morgen tot nader order uitgesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: