Taxihouder: “Door toestand in het land zijn de dagelijkse dingen moeilijk geworden”

Taxihouder Glenn Ramadhin gaf tijdens een gesprek aan de krant door dat de minister van Handel, Industrie & Toerisme, Stephen Tsang, afspraken zal maken met de diverse banken om een regeling te treffen voor de taxihouders. Ramadhin gaf aan dat vanwege de lockdown de inkomsten van taxichauffeurs drastisch zijn afgenomen. Hierdoor is het voor de taxihouders heel moeilijk geworden om hun schulden bij de bank af te lossen. “Door toeristen te rijden, waaronder vaak genoeg Nederlanders, konden wij nog redelijk het hoofd boven water houden. De toeristen hebben plezier om in een taxi het land te verkennen. Maar door de huidige toestand in het land zijn deze dagelijkse ritten steeds aan het afnemen; onze verdiensten worden steeds minder, en het wordt moeilijker voor ons om te overleven. Niet alleen de buitenlanders zijn niet zo vaak meer te zien tijdens een rit, ook de ritten van de lokale bewoner nemen steeds af.” Tijdens een onderhoud tussen de minister van HI en T en de verschillende taxihouders werd gisteren aangegeven dat er een gesprek met de banken zal volgen, waarbij er naar een oplossingsmodel gekeken zal worden. De minister heeft geadviseerd om strakker te letten op onderhoud en hygiëne van de voertuigen. Voor verdere informatie hieromtrent zal er dan weer contact opgenomen worden met de taxihouders.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: