Persconferentie Coronavirus 22 maart: geen marktverkopers meer aan de Jodenbreestraat


DC Nerkust benadrukte op de persconferentie vandaag wederom dat de marktverkopers niet meer aan de Jodenbreestraat zijn of mogen, de grote markt wel 3000 verkopers heeft en dus niet open kan, maar dat de kleinere markten waar dat wel goed te overzien is wel normaal producten aan de man brengen. Daartoe behoren ook de Kwattamarkt, de markt te Leiding en die aan de Indira Gandhiweg. Verkoopunits aan de Waterkant tegenover de CBVS zullen ingaande zondag alleen van 18:00 tot 06:00 open mogen zijn. Hij drukte de samenleving ook op het hart de regels en voorschriften in acht te nemen voor huisfeesten, huwelijken en dergelijke.

Op de website van het Covid-19 crisis-team, www.covid-19.sr, staan steeds de laatste updates te lezen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: