Palu, DOE, HVB, NDP, Abop en A20 nu ook geregistreerd bij CHS

In navolging op de VHP, SPA, PRO, BEP en PL, was het vrijdag de beurt van de Palu, DOE, HVB, NDP, Abop en A20 om zich voor deelname aan de verkiezingen op 25 mei 2020 te registreren bij het Centraal Hoofdstembureau (CHS). Het is voor deze partijen nu werken aan het opstellen van kandidatenlijsten. Naast het goede nieuws over de inschrijving, bleek er minder goed nieuws te zijn voor de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB), die nu volgens het Hof van Justitie de zetels van Raymond Sapoen en Diepakkoemar Chitan moet inleveren. Sapoen, politiek leider van de HVB, zei op vragen van journalisten dat de partij het hoofd zal buigen voor recht en wet. Sapoen komt op de kandidatenlijst van de HVB in Wanica, terwijl Mike Noersalim op de lijst komt in Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: