Medewerker van de Queen besmet met corona

Door de uitbraak van het coronavirus is koningin Elizabeth (93) eerder dan gebruikelijk afgereisd naar Windsor Castle. Dat zou echter al te laat kunnen zijn. Een medewerker van de Queen op Buckingham Palace blijkt besmet met het virus, toen ook de koningin daar nog verbleef. Volgens koninklijke bronnen is de Queen momenteel nog gezond. Zo meldt The Sun. “Het paleis heeft 500 personeelsleden, zoals op elke werkplek is het niet ondenkbaar dat het op een bepaald moment is overgedragen.” Hun zoon prins Charles zou zichzelf inmiddels in isolatie hebben gezet. De 71-jarige prins heeft daarvoor gekozen omdat hij in dezelfde ruimte is geweest als prins Albert van Monaco. Die werd vorige week positief getest op het virus.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: