Man beroofd van zijn mobiele telefoon

De politie van Geyersvlijt kreeg woensdag een melding van een beroving van mobiele telefoon. Uit het onderzoek blijkt dat de benadeelde de verdachte bij zijn overbuurman zag. Hij vernielde een bloempot en keerde zich om. Op dat moment stond de aangever voor zijn woning. De verdachte liep hem tegemoet, gewapend met een brok steen. Onder bedreiging heeft hij de mobiele telefoon van de aangever afgepakt. De aangever heeft gelijk zijn mobiele telefoon aan de verdachte overhandigd. Hij had geen foto van de man gemaakt. De verdachte dacht evenwel dat de aangever hem had gefotografeerd toen hij de bloempot zou hebben vernield. Na de controle in de telefoon van de aangever is de verdachte met de zaktelefoon ervandoor gegaan. De politie van Geyervlijt heeft de aangifte opgenomen en is doende de telefoondief op te sporen.

Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: