Bromfietser Radjwien Seepaul 14de verkeersdode

De 24-jarige bromfietser Radjwien Seepaul is donderdagmiddag op een tragische wijze om het leven gekomen. Dagblad Suriname verneemt van een familielid dat het slachtoffer van het werk naar huis reed toen het verkeer voor hem werd doorkruist door een heftruck (hyster) aan de Indira Gandhiweg. Het slachtoffer raakte ernstig gewond aan zijn buik. De moeder van deze jongeman was ter plaatse en kon haar ogen niet geloven. Radjwien woonde samen met zijn vriendin en had een voorkind. Hij was een hele rustige jongen in de familie. Door het heengaan van het slachtoffer is de familie ernstig getroffen. Deze jongeman is in de bloei van zijn leven weggerukt van zijn dierbaren.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een vrachtwagen op straat was geparkeerd. De heftruckbestuurder was doende pakken cement in te laden voor die vrachtwagen. Hij moest van het bedrijfsterrein van de landbouwshop over het fietspad de pakken cement in de vrachtwagen laden. Door onoplettendheid van de heftruckbestuurder heeft hij het verkeer van de bromfietser doorkruist, met als gevolg de botsing. Radjwien ademde nog na de aanrijding. Hij werd met de ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, alwaar hij het leven heeft gelaten. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 14. De politie van Verkeersunit regio Midden heeft in het belang van het onderzoek het rijbewijs van de veroorzaker, de bestuurder van de heftruck, ingevorderd. Na verhoor werd de veroorzaker heengezonden.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: