3 agenten van BID-team overgeplaatst

Na de ontdekking van de 6 kilo cocaïne in de keukenruimte van een lijnvliegtuig op 7 maart 2020 heeft de korpsleiding afgelopen dinsdag 3 politieambtenaren, te werk gesteld bij het BID-team te Zanderij, overgeplaatst. In verband met het onderzoek heeft de politie reeds 5 aanhoudingen verricht, te weten 2 agenten van het BID-team en 3 luchthavenmedewerkers. De 2 agenten, Marciano P. en Diego W., moeten meer afweten van de drugs. De 3 luchthavenmedewerkers, Furgil S., Glenn L. en Jitendrapersad J., zijn hangende het onderzoek ook in verzekering gesteld. De korpsleiding is van mening dat het regelmatig rouleren van mensen op deze afdeling van KPS frequenter zal plaatsvinden. De 3 agenten zijn op verschillende afdelingen van KPS ingezet. Het onderzoek in kwestie rond deze drugsvangst duurt voort.

Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!