TORARICA RESORT/ ECO TORARICA GESLOTEN, MOGELIJKE BESMETTING

Vandaag 21 maart zijn zowel Royal Torarica als Eco Resort vrij plotseling gesloten voor het publiek. De hotelgast die er vanaf 1 maart verbleef, in Suriname ziek werd en die na repatriëring naar Nederland positief getest werd op het Coronavirus, heeft mogelijkerwijs meerdere mensen, met name ook leden van het personeel, besmet. Op 19 maart werd aan de leiding van het hotel door het BOG medegedeeld dat de man die er te gast geweest was, positief getest was. Daarom zijn vandaag ook alle medewerkers van Royal Torarica in quarantaine geplaatst, zegt Royal Torarica in een persbericht. 

In het persbericht wordt benadrukt dat er geen bevestigde gevallen zijn of waren in hun hotel, maar dat er gesloten wordt met het oog op de economische gevolgen van de wereldwijde Covid-19 uitbraak. Het hotel is tot nader order alleen toegankelijk voor gasten die er verblijven.

Alle medewerkers van het hotel zijn inmiddels onder quarantaine in het hotel.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: