JPMorgan en Bank of Amerika extra compensatie voor niet-thuiswerkers

Bank of America en JPMorgan Chase & Co gaan hun medewerkers die niet thuis kunnen werken extra betalen, blijkt uit een interne memo meldt Reuters. Het gaat om personeel dat bijvoorbeeld in callcenters werkt, operationele staf en bankbedienden. JPMorgan gaat maandelijks compensatie betalen van $1,000 tot $500 aan medewerkers die jaarlijks minder dan $60,000 verdienen. Bank of America gaat zijn personeel tweewekelijks een $200 bonus geven.

Volgens JPMorgan maakt dit deel van het personeel nu extra kosten voor transport en kinderopvang. De bank gaat ook alle medewerkers vijf dagen extra vakantie geven. JPMorgan heeft in de VS ruim duizend filialen gesloten en de openingstijden van de opengebleven locaties ingekort. Verder werken mensen zoveel mogelijk thuis.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: