Lustig Events: Evenementen organiseren tot nader order afgelast

Lustig Events is een organisatie die heel actief bezig is met het organiseren van evenementen midden in samenleving. Jorge Nabibaks, een van de organisatoren, bevestigt tegenover Dagblad Suriname dat “het gaat om een pandemie dus het is even afwachten en kijken wat de situatie met zich meebrengt”. Night life in Suriname staat er zeker stil bij. Wat betreft het organiseren van evenementen is deze afgelast tot nader order. Het nieuw evenementenlocatie day & night club genaamd “Copacabana” op het terrein van de Boulevard staat momenteel dus ook stil. Er is door de districtscommissaris ook een officiële bekendmaking gedaan dat er geen vergunning zal verleend voor het organiseren van bijeenkomsten voor meer dan 100 personen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: