Britse supermarkten verwachten politiebewaking

Britse supermarkten verwachten ondersteuning van de politie te krijgen, als Londen in lockdown gaat, zoals binnenkort wordt verwacht. Dat zegt een ingewijde tegen persbureau Reuters. Ook in het Verenigd Koninkrijk wordt gehamsterd, terwijl er geen voedseltekorten worden verwacht. In sommige supermarkten vochten klanten met elkaar om wc-papier en flessen water. Premier Boris Johnson zei vandaag geen maatregelen uit te sluiten. Hij vroeg zijn regering met een plan te komen voor een lockdown. 20.000 militairen zijn gevraagd paraat te staan om de orde te bewaken, maar Johnson benadrukte dat dit in eerste instantie de taak van de politie is. Ook zei hij dat het in en uit reizen van Londen niet zal worden beperkt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: