Roeli’s Lighting & Decor legt focus op onderhoud decoratie materiaal

De eigenaar van Roeli’s Lighting & Decor Ramon Jawalapersad heeft bevestigd dat er veel afzeggingen zijn betreffende decoratie op evenementen en prive aangelegenheden waaronder huwelijken. Ook de reservering voor de Roeli’s Event Venue aan de Kronenburgweg voor diverse aangelegenheden zijn afgezegd. Dit vanwege het Corona virus  (COVID-19).  Jawalapersad geeft mee dat het bedrijf zich nu creatief moet bezighouden en dus besteden zij deze periode aan het onderhoud van al hun decoratie materiaal. Roeli’s Lighting & Decor is een van de bekende decoratie bedrijven binnen onze samenleving. Overigens bespreken zij de situatie en bijpassende aanpak van de activiteiten met hun klanten. Het mag gezegd worden dat zij reeds tot de maand december volgeboekt waren. De evenementen die zijn afgelast en prive aangelegenheden zoals huwelijken worden verschoven naar een nader te bepalen datum.  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: