Optredens muziekgroepen afgelast vanwege COVID-19

COVID-19 teistert ook de entertainment-wereld. Optredens van top muziekgroepen tijdens evenementen en prive aangelegenheden zijn afgelast. Dit op basis van een officieel schrijven dat er geen vergunning verleend zal worden voor bijeenkomsten en evenementen waarbij er meer dan 100 personen gemoeid zijn.

De Kasimex Houseband

Muziekformatie Kasimex Houseband is een groep muzikanten uit Paramaribo-Suriname (Zuid-Amerika). De band werd opgericht op 27 september 1992. De leden zijn Band manager: Remy Bhailal, en verder Band Leiders: John Clay/Bokky Atma, Vocals: Elton Sodikromo,Olsthen “Otje” Codogan Iwan “Scoop” Willemzorg & Sharon Sastro, Muzikanten: Drums: Sailesh Sardjoe,  Guitars: Raymond Kartotaroeno,  Bass &Vocals: “Bokky” Roy Atma, Keys & Vocals: John Clay Soares, Keys: Nelinho “Nootje” Notopawiro, Percussion:Rydell Perk, Sound Engineer: Shroetie Ramawadh en Sound Crew: Julio Karnadi & Jerry Singh. Hun boodschap is: “ In  zo een situatie is het van belang om je eigen hygiëne en die van de omgeving in de gaten te houden en vaker te ontsmetten,  bij gebruik van je handen. Sluit niet aan bij grote menigten en hamster niet onnodig; laat ook voor andere burgers wat zodat ook zij hun spullen kunnen kopen.

Muziekformatie The Juniors

Een top muziekformatie is The Juniors. Ook hun optredens zijn afgelast. Manager Ashna Changoer bevestigt het feit. The Juniors met de bandleden Ryan Samoedj, Atish Sampat, Radjen Goenai, Sandeep Narain, Mantje, Bobby Sobhnath, Prashant Ramjatan, Navin Sarjoe, Praveen Balkaran en Dhiradj lalaram is normaal beschikbaar voor evenementen, prive aangelegenheden etc. Ashna geeft aan dat reeds bij de bevestiging van het 1ste COVID-19 geval enkele optredens zijn afgezegd. Vanuit de zijde van de The Juniors worden ook alle open evenementen afgezegd. Voor de prive evenementen waaronder huwelijken zijn er reeds gesprekken gevoerd met de families die hadden gereserveerd. Na gesprekken blijkt dat districtscommissaris wel toestemming verleend voor een bijeenkomst van 100 personen ligt het in handen van de familie of zij hun feestje voorzetten.” Een boodschap van The Juniors naar de gemeenschap toe is: let goed op elkaar, let vooral op de hygiene”, aldus Ashna

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: