Telesur treft maatregelen voor veiligheid i.v.m. Covid-19

Telesur laat in een bekendmaking weten maatregelen te treffen voor de veiligheid van personeel en cliënten, en daarom de dienstverlening aan te passen. Onder andere wordt het publiek verzocht betalingen zoveel als mogelijk elektronisch te doen plaatsvinden, en meer gebruik te maken van de dienstverlening via 152.

Bij bezoeken aan de dienstencentra moeten cliënten de door het BOG voorgestelde preventieve maatregelen in acht nemen, en er zullen slechts een beperkt aantal klanten tegelijk in de centra worden toegelaten. Ook zal bij het betreden van Telesur locaties het verplicht zijn de handen te desinfecteren en lichamelijk contact te vermijden. Mensen met griepverschijnselen worden door Telesur verzocht hun locaties niet te bezoeken, maar via de helpdesk op 152 dienstverlening te betrekken. Ook storingen, klachten en suggesties mogen gedaan worden via 152, en bij bezoeken van Telesur technici aan klanten zullen de regels van het BOG gelden. 

Telesur doet een beroep op al haar klanten de nodige hygiënemaatregelen in acht te nemen om te helpen de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: