Mijn moeder was een lieve vrouw en hield veel van mij

“Mijn moeder was een hele lieve vrouw en zij hield heel veel van mij”, zei de 14-jarige Ashwien. Hij is de enig zoon van de 33-jarige Christina Bisnath, die in de nacht van woensdag 11 maart op een tragische wijze om het leven is gebracht. Haar vriend Fernald W. heeft het slachtoffer in haar slaapkamer op een beestachtige wijze 10 messteken toegebracht, met als gevolg dat het slachtoffer het leven heeft gelaten. Volgens Ashwien woonde zijn moeder bijkans 6 jaren met zijn stiefvader. Zij zijn bijkans 4 jaren terug verhuisd naar Leiding en aldaar woonden zij met hun drieën. Er was vaker ruzie tussen zijn moeder en zijn stiefvader. Hij heeft haar ministens 3 keren mishandeld en heeft eerder zelfs getracht zijn moeder te wurgen. Ook Ashwien is door zijn stiefvader mishandeld. Op dinsdag 10 maart was Ashwien met zijn biologische vader vertrokken in verband met de Phagwa-activiteiten. Zijn moeder en stiefvader waren naar de ouders van zijn moeder, dus thuis bij zijn grootouders. Aldaar is er wederom ruzie ontstaan tussen zijn moeder en stiefvader, waarbij zijn moeder de relatie zou hebben beëindigd. Christina is toen met haar zus van daar vertrokken. Zij kwam thuis aan op Leiding, alwaar zij later in de avond werd vermoord door Fernald. Na de activiteiten is Ashwien samen met zijn vader thuisgekomen. “Ik zag dat de auto thuis was, maar kreeg geen antwoord van mijn moeder. Ik ben toen de woning binnengelopen. In de slaapkamer zag ik mijn moeder bebloed in haar bed. Zij had veel steken op haar lichaam. Ik was in paniek en werd toen door mijn vader naar buiten gebracht. Ik belde vervolgens de politie op”, aldus Ashwien. Momenteel woont de 14-jarige bij zijn tante, zus van zijn moeder, in. Na de begrafenis zal Ashwien zijn intrek nemen bij zijn vader. Ashwien is een schoolgaande. Hij zit in de 6de klas van het glo. Dit alles heeft zijn leven compleet ontwricht. “Ik hield zielsveel van mijn moeder. Zij deed alles voor mij en kocht ook alles voor mij. Ik zal haar missen”, zei Ashwien heel emotioneel aan de krant.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: