Little Guerrier werkt aan 6e album

Binnenkort komt Little Guerrier uit met een nieuw album. Het is zijn 6e album, en deze is getiteld “Shining”. Vandaag is het zover, en zal hij een optreden weggeven in de Dijck. Ondanks hij van Surinaamse origine is, heeft hij niet veel optredens gedaan in Suriname. Hij komt terug naar huis, zodat de Surinaamse gemeenschap kennis kan maken met zijn muziek. Hij zal in de komende periode ook enkele muziekvideo’s opnemen in Suriname. Vervolgens zal hij reizen naar Jamaica, om te werken aan het finaliseren van zijn nieuw album.

Little Guerrier is geboren en opgegroeid in Suriname. Gedreven door grote nieuwsgierigheid was Little Guerrier permanent naast ouderen die hem de waarden van het leven aanleerden. Geconfronteerd met de harde wereld van de getto en onrechtvaardigheid, werd het delen van Liefde en Eenheid aan de wereld zijn missie.

De muziek van Little Guerrier is gevarieerd, universeel en concious. Little Guerrier is geïnspireerd door “Natural Mystic, van Bob Marley” sinds dien wijdt hij zich spontaan aan “Roots and Culture Music”. Zijn lyrics gaan altijd over zijn levens ervaringen die hij op zijn unieke manier weer deelt met de wereld. Met zijn boodschap deelt hij allerlei emoties die mensen over heel de wereld verbind. Het is voor hem ook belangrijk om de jongere generatie  bewust -en wijzer te maken over bepaalde maatschappelijke zaken, maar dat neemt niet weg dat zijn muziek voor iedereen is.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: