AVD tot nader order uitgesteld

Het ministerie van Volksgezondheid heeft op de persconferentie vandaag 14 maart aan de media laten weten dat het zeer onwaarschijnlijk is dat de jaarlijkse AVD zoals gepland voortgang zal kunnen vinden van 15 tot en met 18 april.

Ofschoon deze periode buiten die van de ingezette lockdown valt, is het meer dan onwaarschijnlijk dat de AVD dan kan plaatsvinden, en zal nog gekeken moeten worden wanneer dat wel kan. Minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme gaf aan dat het inderdaad een aderlating is, met name voor het toerisme, maar dat de gezondheid van de samenleving prioriteit moet genieten. Bijeenkomsten van meer dan 100 personen mogen immers niet plaatsvinden in de komende 30 dagen, maar ook daarna zal de situatie misschien nog niet genormaliseerd zijn.

error: Kopiëren mag niet!