Splashmaster Gilly Lanceert 1e Spaans Record Label in Suriname

De top dj/Producer van Suriname Splashmaster Gilly heeft ervoor gezorgd dat Suriname een Record Label rijker is. De label is genaamd #FCRECORDZ. Het is de 1ste  Spaans, Spanish Record Label in Suriname. Splashmaster Gilly is al jaren actief met artiesten, studio’s en eigen producties. Met zijn platform en Mixtape Sranan Taki Mix heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de Surinaamse muziek industrie. Hij geeft aan dat je als Trendsetter bezig moet blijven en vooral nieuwe en goeie dingen moet blijven droppen. In 2015 startte hij een relatie met zijn huidige vriendin die een DJ/Model uit Venezuela is en samen zijn ze met deze Record Label begonnen. FCRECORDZ die nu uit 6 Latin/Spanish artiesten bestaat” aldus Splashmaster Gilly.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: