Pravesh Mathoera over zijn carrière in RBN’s top-10 hitparade

Vandaag in RBN’s top-10 hitparade is de Surinaamse artiest Pravesh Mathoera te gast. Hij is de Zoon van Johnny Mathoera (wijlen) en Lila Mathoera. In het dagelijks leven is hij jurist. Hij heeft zijn studie afgerond op de Anton de kom universiteit. Hij heeft als grootste hobby muziek en daardoor is hij verbonden aan de muziekformatie No Merxi als vocalist. Muziek heeft hij mogen erven van zijn vader, daar hij ook een zanger was. Op zijn18de begon hij met muziek. Hij is in 2008 de winnaar geweest van het Open Scholieren Zangcontest. Vanaf toen begon hij echt met muziek en is hij ook intensiever gaan musiceren. Met No MERXI heeft Mathoera  ook een buitenlandse tour gedaan namelijk een tour naar Nederland en dit jaar is er, in de periode 17 mei tot en met 17 juni, nog 1 gepland. Naast zijn muziekcarrière is hij ook actief binnen het hindoestaanse toneelgebeuren, en hij is ook lid van toneelgroep Mastana khelarie. Hierbij gaat het om toneel met een boodschap. Dit alles en nog veel meer over Mathoera vanavond om 21.00 uur in RBN’s top-10 hitparade via kanaal 5-1.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: