Overheid neemt een loopje met de pers!

De persconferentie welke was uitgeschreven voor vrijdag 13 maart 11:45 op het kabinet van de Vice President en waar informatie aan de media verschaft zou worden over het Coronavirus en de maatregelen die de regering in dit kader heeft getroffen, vond tot grote ergernis van de goed vertegenwoordigde pers GEEN voortgang.


Woordvoerder Clifton Limburg kwam de pers, nadat ze al ruim een uur gewacht hadden, voorhouden dat de regering nog niet gereed was omdat ze eerst de DNA wilden informeren, en nodigde hen uit om 14:30 een vergadering of persconferentie in DNA bij te wonen. 


Dit is des te erger, omdat op 11 maart reeds een communiqué door het Ministerie van Volksgezondheid werd uitgegeven dat meteen daarna weer werd ingetrokken, omdat “nog niet alle maatregelen in place zouden zijn”. De slordigheid waarmee de overheid handelt inzake het wereldwijd zeer ernstige Coronavirus, voorspelt in elk geval bijzonder weinig goeds over de verdere aanpak van overheidswege!

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: