Busherkeuring verhoogd van SRD 92,50 naar SRD 178,20

Bushouders betalen thans SRD 178,20 voor het herkeuren van de bussen. Dit bevestigt een bekende keuringsinstantie aan Dagblad Suriname. De oude prijs was gesteld op SRD 92,50. Dit is een verhoging van bijkans 100%. De Vereniging voor de Ontwikkeling van het Surinaams Openbaar Vervoer (Vosov) ziet alleen maar tegenslagen binnen de bussector. Amrish Sidhoe, bestuurslid van Vosov, zegt tegenover de krant dat het nu meer dan ooit duidelijk is dat de taal die John Mahadewsing en zijn leden van de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) spreekt, niets anders is dan gebakken lucht. De bushouders kijken al jaren uit naar een verhoging van de bustarieven, echter heeft PLO alleen oog om zichzelf te spekken met onder andere de SRD 66.000 die ze om de 3 maanden krijgen van de overheid. Waarvoor? “Om gebakken lucht te verkopen aan de bushouders”, aldus Sidhoe.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: