Skin Glanz met donateur maakt 6 gezinnen blij

De oprichter van Skin Glanz Simas Jimidar geeft aan in een interview dat het wederom een voldaan gevoel geeft om zes gezinnen blij te mogen maken. De reden hierachter is een goedhartig donor die het samen wilde doen. Toen zij richting Dampong Tong gingen, opzoek naar aderessen kwamen zijn onderweg een oude vrouw tegen die in een hangmat zat. Ze woonde in een heel oud huis en de omstandigheden waren echt triest. Hierbij hebben de initiatiefnemers  haar levensmiddelen overhandigd. Vervolgens is op een ander dag een eenpersoons bed voor haar gebracht. Daarnaast zijn voorbereidingen getroffen dat de deuren en ramen van haar woning worden vervangen zodat er geen dieren zoals slangen en kaaimannen naar binnen komen. Ook het gezin aan de Welgedacht C waar de zoon door de vader is gekapt heeft levensmiddelen mogen ontvangen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: