Voertuig vermoedelijk in brand gestoken

De politie van Livorno kreeg vrijdagochtend omstreeks 04.00 uur een melding van een autobrand aan de Slagbalstraat. Ter plaatse aangekomen, trof de sterke arm een fles met daarin een brand stimulerend middel, kennelijk gasoline, aan in de omgeving van de bedoelde wagen. Het gaat in deze om een Toyota Ist welke op het erf was geparkeerd. De brand werd ontdekt door de benadeelde. Hij werd wakker, nadat hij een knal hoorde. Toen hij naar buiten keek, zag hij dat zijn voertuig in brand stond. De eigenaar heeft het vuur zelf gedoofd, waarna de brandweer niet meer nodig was. De politie van Livorno heeft de fles met daarin het middel meegenomen voor onderzoek. Het voertuig is deels afgebrand. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: