Gospelzanger Samuel Medas naar Suriname

Het is officieel. De befaamde internationale reggaegospelartiest Samuel Medas zal op vrijdag 27 maart aanstaande als hoofdact optreden tijdens de Youth Explosion: back to His presence. Volgens de organisatie Jesus Business Promotion zijn de voorbereidingen in volle gang. Het evenement dat in de Anthony Nesty sporthal  met een capaciteit van 4500 personen zal worden gehouden, is toegankelijk voor een ieder die een unieke dansavond wil beleven. Samuel Medas, die reeds op zijn vijfde piano begon te bespelen, is momenteel ongetwijfeld de meest indrukwekkende Caribische gospelartiest. Hij won diverse prijzen voor zijn inspanningen op het gebied van de muziek. Hij sleepte vorig jaar in één maand tijd twee regionale awards in Trinidad & Tobago en Jamaica in de wacht. Ook middels aangename live optredens samen met de Kingsmen Band verheerlijkt hij God. In een videoboodschap via UCB Gospel TV, STVS en sociale media bereidt hij Suriname voor op een spetterende happening. Naast Samuel Medas zullen Roy Adinda, Eugene Main, Gilton Amoksi, Raff Chanco, DJ Inspiration en psalmist Peter Domini hun opwachting maken. Er is zijn nog een beperkte hoeveelheid kaarten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: