Familie Djasmadi in shock door heengaan van hun dierbare

De familie van de 57-jarige Andre Djasmadi is enorm getroffen door het heengaan van hun dierbare. Hij was werkzaam bij een aannemingsbedrijf als voorman en heeft langer dan 10 jaren gediend voor het bedrijf. In zijn vrije dagen ging hij met zijn vaste groep op jacht. Dagblad Suriname heeft in verband met het heengaan met een familielid gesproken. Het slachtoffer was een ambitieuze man. Vanwege de situatie in het land is hij bijkans 5 jaren intensief bezig te jagen. Hij werd op woensdag dood aangetroffen in het bos, alwaar hij met zijn vrienden was gaan jagen. Volgens de familie vertoont het lijk, welke in verre staat van ontbinding verkeerde, kogelinslagen door het hoofd. Zij kunnen alles geloven behalve dat Andre zelfmoord heeft gepleegd. “Wij wachten het obductierapport van de patholoog-anatoom af”, aldus de familie. Djasmadi laat een vrouw en 2 kinderen, een zoon en een dochter, achter. Het lijk van Djasmadi is nog ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.  

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: