Politie Livorno treft gestolen auto-onderdelen thuis bij verdachte

De 28-jarige arbeider A.M. is donderdag door de politie van Livorno aangehouden en in verzekering gesteld. De werkgever van deze verdachte deed aangifte ter zake diefstal uit zijn bedrijf. Hij runt een auto-onderdelenzaak. De verdachte heeft wat onderdelen zonder toestemming van zijn werkgever naar huis meegenomen met de bedoeling wat extra geld te verdienen. De diefstal werd al gauw ontdekt in het bedrijf en de politie werd gelijk daarna ingeschakeld. De sterke arm stelde een onderzoek thuis bij de verdachte in en aldaar werden onderdelen aangetroffen die een waarde hebben van SRD 2.600. In het belang van het onderzoek is A.M. in verzekering gesteld en zijn de gestolen onderdelen na afstemming afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. A.M. blijft in arrest.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: