Muziekformatie New Eagles lanceert album tijdens Holi Tour

New Eagles is een Nederlandse band met Surinaamse sound en flavour die een hele brede repertoire kent. Van soca, merengue , zouk, bollywood, reggeaton, chutney tot aan top 40 nummers, niks is vreemd voor de band. Na reeds 2 keer Suriname aangedaan te hebben is de formatie New Eagles onder leiding van mr. Non op eigen kracht voor de derde keer op tour in ons land. De band bestaat uit 5 muzikanten (Drums: Mr Non, Bass: Sarwan Gajadhar, Percussie: Jayant Debipersad, Gitaar: Prashant Sahtoe, Keyz: Hendrik Hanoeman) 4 vocalisten (Rawin Dasrath, Eazy Fiek, Pico & Shaggy ) en 1 sound technicus (Ravesh Jawahir).

Na een succesvolle carrière als drummer bij The Juniors en The Eagles in Suriname, heeft mr Non, ruim 15 jaar geleden zijn eigen band New Eagles in Nederland opgericht. De naam heeft hij uitgekozen uit liefde en respect voor The Eagles uit Suriname, waar hij met heel veel plezier heeft gedrumd en waarhij nog steeds een goede band mee heeft.

Vorig jaar heeft de band, in het bijzonder de zangers Eazy Fiek en Ravin, als pilot een videoclip getiteld “Pathar ke Sanam” gelaunched. Speciaal voor de Holi tour heeft New Eagles alle fans en geïnteresseerden getrakteerd met de cd volume 10. Deze cd bevat 12 geselecteerde nummers variërend van up tempo nummers tot romantische ballads. Vooralsnog zijn zowel de videoclip als de cd heel goed ontvangen door het publiek

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: