Diamantenbruiloft voor echtpaar Sewradj-Manbodh

Op donderdag 05 maart, herdacht het echtpaar Sewradj-Manbodh hun 60 jaar, diamantenbruiloft. Dit heugelijk feit vierden zij in het bijzijn van familieleden, vrienden en kenissen. Echtgenoot  Sewradj, Satrohan geboren op 06 juni 1940 in het voormalig distrikt Suriname, heeft als locomotief bestuurder gewerkt op Marienburg en tot zijn pensionering toe bij de firma Kirpalani’s. Als hobby’s heeft hij film kijken, hengelen en voetballen.

Echtgenote Sewradj-Manbodh, Marie geboren op 29 februari 1944 in het distrikt Commewijne heeft tot haar pensionering toe gewerkt op het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling en wel als interieur verzorgster. Als hobby’s heeft zij hengelen, planten en koeien verzorgen.

De kinderen gaven aan, dat zij een heel strenge maar goede opvoeding hebben gehad en zijn hun ouders dankbaar daarvoor. Het echtpaar mocht  uit handen van districtssecretaris Ashwin Verwey, die districtscommissaris Eric Grauwde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: