Zanger Akash Poeran zal voortleven middels muziek

Een jonge talentvolle zanger uit ons midden is heengegaan. Akash Poeran heeft het tijdige met het eeuwig leven geruild. Dit geschiedde op dinsdag 3 maart. Akash was voor een heel korte tijd ziek.  Hij zag het levenslicht op 27 april 1989 en bereikte de leeftijd van 30 jaar. Vanuit de schoolbanken al begon Akash naast zijn studie ook te werken aan het ontwikkelen van zijn zangtalenten. Een hoogtepunt in zijn leven was toen hij in het jaar 2006 werd uitgeroepen tot winnaar van het Open Scholieren Zangcontest van SS Promotions. Hij heeft daarna zijn zangcarrière voortgezet en werd lid van SMC Musical Group. De diepbedroefde vader Suresh Poeran bevestigde deze droevige gebeurtenis. Hij heeft aangegeven dat Akash zo een 2 twee weken terug werd opgenomen in het ziekenhuis. Na de medicatie ging het de goede kant op met zijn gezondheid dus mocht hij naar huis. Het is een schok voor het gezin dat hun zoon, broer, als gevolg van een hartstilstand is heengegaan. In het dagelijks leven fungeerde hij als Radiotherapist bij het Radiotherapeutisch Centrum Suriname (AZP). Er gaan heel veel condoleance berichten rond op social media gepaard met videoclips opgenomen tijdens optredens van Akash. Een van de reacties is: je zult voortleven in onze harten middels jouw muziek, je nalatenschap in de vorm van clips.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: