Van Hoop Challegain: “ wees creatief zo alleen kun jij je talenten ontdekken”

De 12-jarige Van Hoop Challegain is het afgelopen weekend gekroond tot Little Miss Jawa 2020. Zij heeft als hobby’s zingen, dansen, sporten en modelleren. De tiener is heel actief in het dagelijks leven. Ze bezoekt de Anton Resida muloschool en zit in het 1ste leerjaar. Daarnaast doet ze aan taekwondo, ze volgt danslessen en muzieklessen, voornamelijk gamelan en zij doet ook aan zwemmen. Challegain geeft aan dat haar motto steeds is: “wees creatief zo alleen kun jij je talenten ontdekken.” De moeder van Challegain geeft aan dat ze trots is op haar dochter; zij heeft onze cultuur vertegenwoordigd op het podium. “Het lukt aardig met haar in het dagelijks leven met behulp van een schema die ik voor haar heb samengesteld. Het is voor ons nu ook de taak om haar bij te brengen wat het inhoudt om nu als “Little Miss Jawa’ naar buiten te treden. Dit omdat ons lieve Challegain ampertjes 12 jaar is. Daarnaast heeft ze ook de subtitel van Little Miss Jawa Best Talent 2020” aldus de moeder.  Het idee van deelname aan het contest kwam van haar moeder die een oproep zag en toen aan Challegain heeft gevraagd of ze wilde meedoen. Haar reactie was meteen: “ jaa”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: