Hoefdraad glipt weer door vingers DNA

Na reeds enkele vergaderingen geweigerd te hebben om informatie te verstrekken rondom de diefstal van kasreserve bij de Centrale Bank van Suriname, bleek gisteren wederom dat minister Gillmore Hoefdraad van Financiën geen informatie zou verschaffen aan De Nationale Assemblee.

Minister weer op dienstreis

Bij de aanvang van de openbare vergadering deelde assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons mee dat de bewindsman per brief gereageerd heeft op het verzoek van het college. Uit de brief blijkt echter dat Hoefdraad op dienstreis is. De bewindsman houdt de volksvertegenwoordiging daarin voor dat de gevraagde informatie reeds is opgevraagd bij de CBvS, terwijl aan de moederbank ook advies is gevraagd ten aanzien van de aanpak van de wisselkoersproblematiek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: