CIVD’er schiet man neer

De politie van Centrum heeft dinsdagmiddag een melding ontvangen van een schietincident aan de Waterkant. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het slachtoffer met nepgoud naar een goudopkoopbedrijf is geweest. Op een gegeven moment is hij van het bedrijf vertrokken en begaf hij zich vervolgens naar de Centrale Markt. Op de terugweg zag de goudverkoper de bewaking van het goudopkoopbedrijf met een ijzeren staaf in zijn richting kijken. De man in kwestie voelde zich bedreigd en haalde een mes te voorschijn. De CIVD’er heeft op zijn beurt zijn dienstwapen getrokken en daarmee vier schoten afgevuurd, namelijk twee in de lucht en twee gericht. De man raakte gewond door een van de kogels aan zijn rechterbovenbeen. 

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: