Zware aanrijding mr. P. Chandi Shawweg

De politie van Saramacca kreeg op zondag 1 maart een melding van een aanrijding aan de Mr P. ChandiShawweg tussen 2 voertuigen, een Toyota Mark X en een Noah busje. Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd. De bestuurder van de personenwagen stapte na de aanrijding uit zijn wagen en lag op zijn linkerzij op de weg. Hij was alleen in de auto. In het busje zaten er 6 personen. Alle 7 slachtoffers hebben lichte tot zware letsels opgelopen. Zij werden per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Na het medisch onderzoek is de bestuurder van de personenauto opgenomen in het ziekenhuis huis. De bestuurder van het busje heeft een ribfractuur opgelopen en een mede-inzittende heeft een fractuur opgelopen aan zijn rechterpols. Hij is verwezen naar de orthopeed. Het onderzoek duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: