Verdwaalde man heelhuids terecht

De familie van H.M. was sinds vrijdag in de vooravond in rep en roer, omdat zij haar echtgenoot, vader, oom en vriend nergens kon vinden. Omstreeks 14.00 uur was de 65-jarige H.M. met zijn vriend vertrokken met de bedoeling pieren te gaan zoeken. Maar omstreeks 18.00 uur was het slachtoffer nergens te bespeuren. De vriend stelde de familie hierover in kennis en ook de familie zette een zoekactie op touw. De echtgenote van H.M. was danig geschrokken en schakelde ondertussen de politie in ter zake vermissing. Op die bewuste avond heeft de familie tot twee keren toe de actie voortgezet, echter zonder het gewenste resultaat. Zij keerden rond 02.00 uur in de ochtend terug. De volgende morgen is de echtgenote samen met haar zonen en neefjes opnieuw gestart met een zoekactie in het bedoelde bos. 

Ai mi dja

Na veel zoeken en roepen kregen zij uiteindelijk een reactie op hun oproep.  “Aiiii mi dja”, klonk het. Er was vreugde in het kamp. De echtgenote heeft de verdwaalde man toen brood en drinken gegeven waarna zij uit het bos huiswaarts zijn vertrokken. Volgens de echtgenote was haar levenspartner verdwaald in het bos. De familie maakte zich enorm zorgen, omdat de 65-jarige man een epilepsiepatiënt is. Dat is hij al vanaf zijn 9de jaar. Op een vraag zegt de dappere vrouw dat zij voor het huwelijk wist dat haar toekomstige levenspartner ziek is. Zij had toen aan haar ouders te kennen gegeven dat zij geen bezwaar heeft om met hem in het huwelijksbootje te stappen. Na het huwelijk is dit echtpaar gezegend met 6 kinderen: 3 zonen en 3 dochters. De oudste is 37 haar en de jongste 30 jaar. De man heeft 33 jaren gewerkt bij Kirpalani en de echtgenote is een interieurverzorgster.

Gezin legt verbod op 

Volgens het slachtoffer hoorde hij wel de stemmen, maar hij reageerde niet erop omdat hij het idee had dat het vreemden konden zijn. Hij heeft de hele avond gezeten in het bos. De familie en voornamelijk het gezin is bijzonder blij dat zij wederom zijn herenigd met hun dierbare. De echtgenote en de kinderen hebben nu een verbod opgelegd aan de man dat hij in het vervolg niet meer het bos in mag om pieren te gaan zoeken.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: