Criminelen beroven slachtoffer op straat

Twee criminelen, gewapend met respectievelijk een mes en een schaar, hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag op de kruising van de Patata- en de Jamsiestraat te Kwatta een straatberoving gepleegd. Het slachtoffer L.M. stond voor de roof in gezelschap van zijn vrienden te praten op de vermelde hoek. Op een gegeven moment liepen twee mannen hen tegemoet, waarbij zij voor het slachtoffer een mes en een schaar tevoorschijn haalden en hem beroofden van zijn sieraden, geld en mobiele telefoon. Na de daad zijn de rovers richting de Chitoestraat opgerend. De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen en zijn doende de rovers op te sporen. Het slachtoffer bleef ongedeerd. Hij heeft zich op geen enkel moment verzet. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: