74-jarige man schiet zichzelf dood na zijn eigen woning in brand te hebben gestoken

De politie van Saramacca kreeg op maandag 2 maart een melding van een geval van zelfmoord aan de Kampong Ketjelweg. De 74-jarige Robby Darnault heeft de hand aan zichzelf geslagen door zich met een jachtgeweer door het hoofd te schieten. Hij is als gevolg daarvan komen te overlijden. Dit geval deed zich voor omstreeks 11.00 uur. Het slachtoffer loste voor de zelfmoord met een five shooter enkele schoten op het voertuig van zijn buurvrouw. Die wagen was geparkeerd thuis bij de buurvrouw. Zij werkte af en toe voor het slachtoffer. Ook heeft Darnault een hond van zijn buurvrouw doodgeschoten en zijn eigen woning in brand gestoken. Na al deze feiten heeft de 74-jarige met hetzelfde jachtgeweer zichzelf door zijn hoofd geschoten. Hij woonde alleen op het adres. De politie die de melding van dit geval binnenkreeg is naar de plaatsdelict geweest en trof het ontzielde lichaam aan. Het lijk is afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: