Phagwa Milan met infobeurs en Bara Cookout te LallaRookh

Stichting Organisatie Hindoe Media, de Culturele Unie Suriname en de Nationale Stichting Hindoestaanse Immigratie organiseren op zondag 8 maart een Phagwa Milan met daaraan gekoppeld een infobeurs en een Bara Cookout. Aan de educatieve info beurs kunnen meedoen medici, notarissen, er is een prikpunt, een psycholoog, psychiater, landmeter, jurist, apotheker, een art school, een muziekschool, een yoga deskundige, spirituele-en geestelijke info, een dietiste, dansscholen en deskundigen op het gebeid van de Ayurveda, ouderenzorg, vastu en diabetisch educatie. Op het terras zullen diverse Chautal groepen hun kunsten tonen, terwijl diverse kinder- en ouderentehuizen zullen worden verwend met kinderspelen, treintje, lekker eten en drinken. Omdat wij onze consumptiegedrag drastisch moeten veranderen en er jaarlijks enkele tientallen duizenden ongezonde Baras worden gebakken met veel vet, hebben de organisatoren besloten ook aandacht hieraan te schenken middels een Bara cookout. Wie maakt de lekkerste-, gezondste-, knapperigste-, met de minste olie gebakken Bárá’s in Suriname. Er is een jury; de top 3 winnaars krijgen een prijs. Hun recept zal gepromoot worden voor gebruik op feestjes, huwelijken, vergaderingen etc. in het kader van het Healthy Lifestyle Good Food project. Catering- en andere bedrijven, restaurants, bhandara’s en ervaren moeders en koks worden aanbevolen mee te doen aan dit sevá project. De avond wordt afgesloten met de populaire Hindi cover band HUM TUM uit Nederland. Voor info en opgave voor deelname aan zowel de infobeurs als de Bara cookout kan men bellen op   46151 / 465757 / 8809000. De plaatselijke orientatie en teach in is op zaterdag 29 februari van 11.00 – 12.00u in LallaRookh alwaar men zich ook gratis kan inschrijven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: