SVH gaat langs Bende konde

In de competitie van de Wanica Sport Organisatie (WSO) heeft SVH dinsdag een zege geboekt op Bende konde. In het George Deul Stadion won SVH met 2-1van Bende Konde. De ruststand was 1-1. Het was Bende konde die eerst tot scoren kwam in deze wedstrijd. Apodi Hilao scoorde in de 24ste minuut de 1-0. Biaka Gianni scoorde de gelijkmaker in de 42ste minuut, 1 – 1.  Het winnende doelpunt werd in de 73ste minuut gescoord. Jentie Mervin was de held van SVH, 2 – 1.

Bliksem versloeg FTN met 2-0. De ruststand was 1-0. Koedemoesoe Rominel en Banai Astrando scoorden voor Bliksem.

Inter Sunnypoint won met 2-1 van Interkaja, nadat ze in de rust met 0-1 achterstonden. Het was al na 1 minuut raak voor  Interkaja. Pinas Clifton scoorde de 1-0. In de 76ste minuut kwam Inter Sunnypoint langszij door een doelpunt van Misiedjan Morrenso, 1 – 1. Twee minuten voor tijd scoorde Koedoe Arnold de winnende treffer voor Inter Sunnypoint, 2 – 1.

Wedstrijd programma voor zondag 8 maart 2020:

13.00 u FTN- SVH

15.00u Bende konde- Interkaja

17.00u Inter Sunnypoint- Bliksem

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: