Broki pakt de drie punten tegen SNL

Broki staat momenteel op een gedeelde tweede plaats na 10 wedstrijden in de Eerste Divisie competitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). De ploeg won woensdagavond in het Andre Kamperveen Stadion met 4-0 van SNL. Sifillion Soekhoe en Vahid Vanisie leidden Broki op overtuigende wijze langs SNL: 4-0. De ruststand was 0-0. Broki had een overwicht in de tweede helft. De topscorer van de competitie Sifilio Soekhoe maakte 1-0 in de 48ste minuut. Een minuut later keek de aanvoerder van Broki Enrico Artist tegen zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. In de 59ste minuut werd er ook een speler van SNL rood gekleurd. SNL-spits Dennis Doekoe kreeg een directe rode kaart van arbiter Dolani. In de 68ste minuut was Sifilion Soekhoe weer in de gelegenheid om te scoren: 2-0. De wedstrijd leek te eindigen in 2-0, maar de ingevallen Vahid Vinisie scoorde nog twee keer in de blessuretijd en bepaalde zodoende de eindstand op 4-0. Door deze zege staat Broki op een gedeelde tweede plaats samen met Inter Moengo Tapoe. Beide ploegen hebben 18 punten, alleen heeft de ploeg uit Moengo twee wedstrijden minder gespeeld. De koploper,  Robinhood,  heeft 21 punten uit 9 wedstrijden. Ze komen vanavond in het Andre Kamperveen Stadion in actie tegen Voorwaarts.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: