Man was op dieseljacht

De 29-jarige S.K. werd in de nacht van zaterdag op zondag 23 februari betrapt door een bewaker aan de Marienburgweg te Commewijne. De bewaker herkende de verdachte positief, omdat hij in dienst is van het bedrijf waar de bewaker werkzaam is. De betrapte verdachte verklaarde toen dat hij op jacht was, samen met nog twee andere vrienden. De wachter heeft verder niets hierachter gezocht en hij bleef op zijn post. De volgende dag bleek dat bij drie vrachtwagens van het bedoeld bedrijf de benzine was leeggezogen. Toen is er een lichtje gaan branden bij de wachter, die de vorige nacht de verdachte S.K. had gezien. Hij heeft toen op zijn beurt een verklaring bij de politie afgelegd. De sterke arm heeft de werknemer S.K. opgespoord en aangehouden. S.K. heeft bij zijn aanhouding toegeven dat hij samen met twee anderen op de locatie is geweest en dat hij daarbij diesel uit de vrachtwagens met behulp van een slang heeft leeggezogen. In het belang van het verdere onderzoek is S.K. in verzekering gesteld. De politie is bezig met de opsporing van de twee voortvluchtige comparanten.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: