Jeugdparlementariër Mohamad Abdul ziet het niet meer zitten bij NDP

De jeugdparlementariër Mohamad Abdul ziet het niet meer zitten bij de paarse partij. Hij is op 22 februari 2020 overgestapt naar de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB). Tegenover Dagblad Suriname geeft Abdul als reden voor zijn overstap het wanbeleid van de NDP, de weinige mogelijkheden voor jongeren om wat van hun toekomst te maken, het hoge inschrijfgeld op de diverse onderwijsinstellingen en de ondraaglijke hoge wisselkoersen. Hij benadrukt dat het hier in principe niet om een overstap gaat. Doordat het coalitielid Rashied Doekhie tot zijn familie behoort, werd hij automatisch gelinkt aan de NDP. “Er zijn veel dingen gebeurd die ik niet apprecieer. Ik ben tegen het beleid. Ik zie dat HVB aan het groeien is in mijn district Nickerie en dat jongeren zich daar beter kunnen profileren”, zegt Abdul. Hij is zich ervan bewust dat HVB als een vertakking van de NDP wordt beschouwd, echter is dat in zijn optiek slechts een subjectieve benadering. Hij deed geen uitspraken op de vraag of hij op de kandidatenlijst voor een DNA-functie wordt geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: