Drie blijven aangehouden in zaak 1.4 miljoen US dollars

De afdeling Fraude van de politie heeft op dinsdag 18 februari een zaak van politie Corantijn ter behandeling gekregen. Daarbij zijn drie verdachten aangehouden met een fors geldbedrag, groot USD 1.4 miljoen. De verdachten blijven aangehouden. De verdachten hebben tot nog toe niet kunnen aantonen c.q. verklaren waarvoor het geld bestemd was en van wie het geld afkomstig is. Het geld was in twee zwarte tassen bewaard, welke door de politie in beslag zijn genomen. In deze zaak zijn twee taxichauffeurs en een ondernemer aangehouden. Over de herkomst van het geld is vooralsnog niets bekend. Behalve het geld heeft de politie twee voertuigen en de mobiele telefoon van de verdachten in beslag genomen. Het trio blijft aangehouden ter zake overtreding van de Deviezenwet en money laundering. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: