Contestant Jeremy Thumerin: “mijn doel is een platform bouwen voor Mental Health”

Een van de contestanten van Man of the World Suriname is Jeremy Thurnim en hij is 25 jaartjes jong. Hij heeft als hobby’s: dansen, naar muziek luisteren, een choreografie creëren, als visagist werken en sporten. Momenteel is hij werkzaam als restaurant Supervisor, maar zijn droomcarrière is om de wereld te kunnen rondreizen als entertainer en model.

In een interview geeft hij aan “ Ik heb ervoor gekozen om deel te nemen aan Man of the World Suriname 2020, omdat ik op deze manier een platform zou willen bouwen voor Mental Health. Dat is naar mijn mening, één van de vele belangrijke onderwerpen die tot de dag van vandaag nog niet de aandacht krijgt die het eigenlijk hoort te krijgen. Daarnaast zou ik graag een woordvoerder willen zijn voor jonge LGBT+ mensen die er alleen voor staan en niet weten welke richting ze op willen gaan in hun leven. Ik ben heel open over mijn seksualiteit en mijn uiterlijk verandert van tijd tot tijd, maar van binnen ben ik nog steeds een jongeman met een goed hart, mooie dromen en positieve doelen” aldus de finalist. De finale van de verkiezing van Man of the World Suriname is op zaterdag 02 mei.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: