AZP zet met gerenoveerde Radiologie stap vooruit in betere zorg

De afdeling Radiologie binnen het Medisch Diagnostisch Behandel Centrum van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) voldoet aan de gewenste standaarden. De afdeling die in de afgelopen periode een renovatie heeft ondergaan, is op maandag 24 februari wederom opengesteld. Ziekenhuisdirecteur Claudia Marica-Redan is zeer ingenomen. Volgens haar zet het ziekenhuis hiermee en met behulp van bevriende donateurs een stap vooruit in betere zorg. De afdeling is met steun van de Staatsolie Foundation gerenoveerd en heringericht tot een patiëntvriendelijke ruimte.

 Op de afdeling Radiologie melden zich jaarlijks ruim 100.000 gevallen met een gemiddelde van 250 personen per dag. “…en dat zegt dan heel veel over onze afdeling,” aldus de AZP-directeur.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: