Voertuigen vermoedelijk uit wraak in brand gestoken

De politie van Lelydorp kreeg maandagochtend een melding van een autobrand aan de Kanangalaan, bij het ouderlijk huis van de 18-jarige Vidjai J. Deze jongeman wordt ervan verdacht de 16-jarige Dion Beeldstroo op 26 januari van dit jaar te hebben doodgeschoten aan de Zwampweg. De familie van het slachtoffer zou daarbij bedreigende uitlatingen hebben gedaan, terwijl op de dag van de begrafenis de familie ook op het woonadres van de verdachte is geweest. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat plotseling twee voertuigen, pick-ups, in brand stonden. Door snelle actie van de brandweer bleef de schade aan één van de voertuigen beperkt tot een afgebrande cabine. De andere pick-up heeft schroeischade opgelopen. Deze voertuigen waren in de garage op het terrein. De politie heeft geen brandstimulerende middelen op de plaats van het delict aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat er sprake is van brandstichting. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: